Top 10 Cele Mai Bune Filme cu Johnny Depp

0 70

Johnny Depp este de mult timp o capsa pe marele ecran, dovedindu-si versatilitatea si neinfricarea prin preluarea celor mai excentrice personaje din istoria filmului. Desi actorul a suferit cateva esecuri in cariera sa, cum ar fi The Spy Spoof Mortdecai, el a avut de asemenea multe filme de succes. Iata o lista cu cele mai bune 10 filme cu Johnny Depp memorabile.

Cele Mai Bune 10 Filme cu Johnny Depp

1. Edward Scissorhands

Un barbat artificial, care a fost incomplet construit si are foarfece in loc de maini, duce o viata solitara. Apoi, intr-o zi, o doamna din suburbie il intalneste si il introduce in lumea ei. Ocupa locul #1 in filme cu Johnny Depp

2. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Seria Piratii din Caraibe este preferata mea! Blacksmith Will Turner face echipa cu excentricul „Capitan Pirat” Jack Sparrow pentru a-si salva dragostea, fiica guvernatorului, de la fostii aliati pirati ai lui Jack, care acum sunt strigoi. Si-a ocupat locul #2 cu succes in lista de filme cu Johnny Depp

3. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest

Jack Sparrow alearga pentru a recupera inima lui Davy Jones, aceasta incearca sa evite inrobirea sufletului sau in serviciul lui Davy Jones, in timp ce alti prieteni si dusmani cauta de asemenea inima si pentru propriile lor interese.

4. Pirates of the Caribbean: At World’s End

Pe locul 4 in lista de filme cu Johnny Depp sta Pirates of the Caribbean: At World’s End. Capitanul Barbossa, Will Turner si Elizabeth Swann trebuie sa navigheze pe marginea hartii, acesta intampina tradare si inselatorie pentru a-l gasi pe Jack Sparrow in lumea de dincolo.

5. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Jack Sparrow si Barbossa pornesc intr-o aventura catre fantana evaziva a tineretii, dar acestia descopera ca si Balckbeard impreuna cu fiica sa o cauta cu disperare. #5 in filme cu Johnny Depp.

Vezi si: Filme cu zei, filme despre Egiptul Antic

6. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Capitanul Jack Sparrow (Johnny Depp) cauta tridentul lui Poseidon, in timp ce este urmarit de un capitan mort si echipajul sau. Aceasta franciza este una extraordinara.

7. From Hell

Actiunea se desfasoara in Londra, in timpul epocii Victoriene, un detectiv de politie investigheaza crimele lui Jack The Ripper.

8. The Ninth Gate

In timp ce un dealer de carti rare, cauta ultimele doua exemplare ale unui mesaj demonic, devine atras de o conspiratie cu semnalari supranaturale.

9. The Tourist

Intreaga actiune se invarte in jurul lui Frank, un turist American care viziteaza Italia pentru a repara o inima franta. Elise este o femeie extraordinara care isi croieste intentionat calea. Merita Vizionat!

10. Into The Woods

O vrajitoare ii sa o sarcina unui brutar si sotiei sale sa procureze niste obiecte magice din basmele clasice pentru a inversa blestemul pus in arborele genealogic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata