Thor Love and Thunder -Thor Iubire si Tunete (Trailer + Data Lansarii)

0 200

Thor Love and Thunder este un viitor film American cu supereroi pe care cu totii il asteptam cu disperare. Acest nou film este bazat pe benzile desenate Marvel, cu acelasi nume. Noul Thor Iubire si Tunete este continuarea lui Thor, Thor: Intunericul, Thor Ragnarok, si Avengers: Sfarsitul Jocului. Acesta urmeaza sa fie lansat in cinema pe 8 Iulie, 2022. Arunca o privire mai jos si la trailer.

Thor Love and Thunder | Thor Iubire si Tunete Trailer + Data Lansarii

Cel de-al 20-lea blockbuster the la Marvel Cinematic Universe Thor Love and Thunder sau Thor Iubire si Tunete va fi lansat luna viitoare pe data de 8 Iulie, 2022, spre incantarea noastra. Natalie Portman se va intoarce sa joace rolul ei ca Jane Foster, fosta iubita a lui Thor, dar intr-o versiune traznet! Amandoi isi unesc fortele pentru a opri un criminal galactic cunoscut ca Gorr Macelarul de Zei.

Maretul Thor ramane cu gura cascata dupa ce fosta sa iubita Jane Foster este capabila sa manuiasca ciocanul sau magic Mjølnir. Ambii isi unesc fortele intr-o aventura cosmica eroica pentru a descoperi misterul razbunarii lui Gorr Macelarul de Zei si sa il opreasca inainte de a fi prea tarziu.

Alaturi de Chris Hemsworth si Natalie Portman, blockbuster-ul o prezinta si pe Tessa Thompson ca Valkyrie, Chris Pratt ca Star-Lord, Waititi ca Korg. Acest film va marca prima aparitie a lui Portman in MCU inca din Thor 2013: “Thor: The Dark World”.

Trailerul ne arata o prima privire la Christian Bale in rolul raufacatorului Gorr, care se afla intr-o misiune de a ucide cati mai multi zei posibil. Noul film Thor Love and Thunder pare sa fie super entertaining dupa ce am vizualizat trailerul. Eu personal abia astept sa apara si sper sa va incante si pe voi acesta noua productie pe cat ma incanta si pe mine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata