Terminator 6 2019 Recenzie: Terminator Dark Fate 2019

0 72

Intr-o franciza care se refera la calatoria in trecut si prevenirea unor tragedii viitoare, are sens perfect pentru cel mai recent film „Terminator”. Dupa ce l-am vizionat, am pregatit Terminator 6 2019 Recenzie: Terminator Destin Intunecat

Citeste si: Cele mai bune filme horror 2019

Terminator 6 2019 Recenzie: Terminator Dark Fate 2019

„Terminator Destin Intunecat” exista intr-o lume unde cele trei filme anterioare din serie nu au existat niciodata. Aceasta este o idee inspirata, una nascuta din ingeniozitate, precum si din instincte pure de supravietuire.

Este suficient incat sa te faca sa doresti ca producatorii sa fii explorat aceasta abordare pentru mai mult decat o actiune neobosita.

„Destin Intunecat” recicleaza imagini, efecte vizuale si chiar dialog din filmele anterioare, inclusiv linii care au fost rostite de atatea ori in atatea alte contexte.

Desigur, este minunat sa o vezi pe Linda Hamilton inapoi, trantind si lovind in rolul definitoriu al carierei sale ca Sarah Connor. Insa acum ea este cea care spune „I’ll be back” (este amuzant!), precum si cateva linii mai dureroase precum: „Vanez Terminatori si, Beau pana ametesc”.

In terminator 6 2019 recenzie m-am gandit sa va spun ca Linda Hamilton merita mai bin, La fel si celelalte femei puternice care alcatuiesc trio-ul razboinic al filmului, luptandu-se sa se protejeze reciproc si intreaga umanitate de distrugerea tehnologica. Din nou!

Terminator Dark Fate Recenzie

De acesta data, intr-o zi in care masinariile inca nu au pus stapanire, o femeie cade din cer dintr-o sfera albastra stralucitoare, dezbracata, dar foarte pregatita pentru misiunea ei. Numele ei este Grace (formidabila Mackenzie Davis).

In terminator 6 2019 recenzie descoperiti ca Grace este un soldat uman „imbunatatit”, sosita din viitor la Mexic pentru a impiedica ca o femeie aparent obisnuita sa fie ucisa. Dani Ramos (Natalia Reyes) este o muncitoare intr-o fabrica, a carei viata banala ia o intorsatura dramatica. Un terminator greu de invins o urmareste neincetat.

In terminator 6 2019 recenzie o sa vorbesc despre Rev-9 (Gabriel Luna), cel mai recent model Terminator, cu toate abilitatile de lupta feroce si abilitati morphing ale T-1000 si multe altele. El poate rezista la impuscaturi in cap si sa se vindece perfect in cateva secunde.

Masinaria isi transforma bratele in sulite, si orice fel de arme are nevoie cu o simpla miscare a incheieturii. El a putut fi evitat intr-o explozie care i-a imprastiat toate membrele, dupa ce s-au topit in urma exploziei, baltoacele de pe podea s-au adunat si si-au refacut forma inca o data.

Este un terminator super rau. Are chiar si un schelet care se separa de exteriorul sau, astfel incat poate zbura cu elicopterul si sa lupte cu oamenii pe pamant simultan.

Rev-09 Noul Model Terminator Greu de Ucis

Sper ca terminator 6 2019 recenzie este pe placut vostru mai ales ca filmul vine cu idei frumoase pentru „vrajitorie digitala” care ne-a uluit in urma cu trei decenii. Efectele vizuale  sunt in mod constant cea mai puternica parte a „Terminator Destin Intunecat”.

Prima scena de lupta intre Grace si Rev-9 este plina de coregrafie inventiva, acrobatica, iar Miller si editorul nominalizat la Oscar, Julian Clarke, au fost intelepti sa lase mari sectiuni de coregrafie. Dar in cele din urma, faptul ca Rev-9 continua sa vina, iar si iar, fara nici cea mai mica urma de slabiciune sau vulnerabilitate, devine repetitiv si obositor.

Tocmai atunci cand parea atat de tare sa nu ai una, ci un grup de femei puternica in centrul unei imagini de actiune extrema (si extrem de violenta) – Terminator 6 2019 recenzie parte a unei francize despre prevenirea apocalipsei.

Arnold Schwarzenegger vine sa salveze ziua. Deoarece teoretic nu se putea reporni franciza fara Terminatorul original. El a spus ca se va intoarce, pana la urma. Dar, a fost extrem de amuzant sa descopar unde a fost si ce a facut in tot acest timp. Intalnirea cu Sarah Connor este mai aprinsa.

Si intr-un final este deprimant sa gasesti filmul care le pune pe aceste doamne badass in situatia de a avea nevoie de salvare de la un barbat – chiar daca este un android – cand se descurcau foarte bine si singure.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata