Ultimate magazine theme for WordPress.

Terminator 6 2019 Destin Intunecat: Terminator Dark Fate

0 149

Starurile originale Arnold Schwarzenegger si Linda Hamilton sunt reuniti in ultima versiune a francizei cyborg Terminator 6 2019 Dark Fate.

Terminator 6 2019 Dark Fate: Terminator Destin Intunecat 2019

Ei bine, a spus ca se va intoarce. Arnold Schwarzenegger a facut aceasta promisiune in „The Terminator” in 1984, fara sa-si dea seama ca „I’ll be back” va deveni cea mai faimoasa fraza a lui de dialog sau ca cyborgul omucidic pe care il juca avea sa devina rolul sau definitoriu.

MALEFICENT REVIZIE 2019

S-a tinut de cuvant si a revenit pentru Terminator 2: Judgement Day in 1991, impreuna cu scriitorul-regizor al filmului original, James Cameron, si co-starul sau, Linda Hamilton. Dupa aceea, Schwarzenegger s-a intors pentru Terminator 3: Rise of the Machines in 2003, Terminator Salvation in 2009 si Terminator Genisys in 2015. Iar acum s-a intors din nou pentru Terminator 6 2019 Dark Fate.

Ca Star Wars: The Force Awakens, Terminator 6 Dark Fate reinvigoreaza personajele vechi indragite in timp ce introduce o noua generatie de personaje pentru o noua generatie de fani.  Avand doua generatii de personaje, Terminator Dark Fate 2019 este aproape la fel de supraaglomerat cum a fost The Force Awakens, dezvaluind comploturi si secventele de actiune pline de incurcaturi sunt adesea greu de urmarit.

JOKER 2019 REVIZIE

Structura drumurilor din film, autostrazile aproape demolate si interlude in moteluri prafuite ale desertului: si echilibrul dintre duritate si epuizare ale personajelor batute de razboi. Pe scurt, acesta este un film Terminator care de termina cu un final cam fara sens.

Filmul Terminator 6 este un film bun. Poate ca le aduce producatorilor profit, dar noua ne ofera o dulce reuniune cu Schwarenegger si Hamilton, in caz contrar, nu cred ca exista un motiv evident pentru Terminator 6 sa existe.

Citeste si:  Cele mai bune filme horror 2019

Citeste si: 7 Filme originale Netflix 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More