Sfaturi Pentru Eliberarea Emotiilor Negative

0 107

Cand simtim emotii este ca si cum am primi mesaje mici din corpul nostru. Daca nu deschidem acele mesaje, putem ajunge la peste 1000 de notificari profunde, cu privire la informatii cruciale si importante de care avem nevoie in fiecare zi. Eliberarea emotiilor negative sunt absolut necesare!  Citeste mai jos sa aflii cum.

Eliberarea Emotiilor Negative

Suntem maestri in evitarea sentimentelor noastre si o facem in atatea moduri. Adesea, ne bazam pe proiectii si judecati care plaseaza atentia asupra greselilor altcuiva, spre deosebire de propriile noastre greseli.

DEZVOLTARE PERSONALA PAS CU PAS

Stocam adesea durere si tensiune in anumite zone ale corpului. | Eliberarea emotiilor negative

Acest lucru se datoreaza faptului ca, neurologic vorbind, partea creierului tau care regleaza emotiile, cingulatul anterior, se afla langa zona premotorului, ceea ce inseamna ca atunci cand un sentiment este procesat incepe imediat sa genereze un raspuns fizic, corporal (dureri de cap).

Avem o gramada de limbaj care ne indica unde avem reactii fizice la emotii. Adesea simtim frica in stomac si dureri de inima in piept (de unde provine „inima franta”) stresul si anxietatea in umerii nostri (adica „tot greul sta pe umerii mei”)  si probleme in relatii („simt un nod in gat”).

Toate acestea sunt emotii negative, si bineinteles trebuie sa scapam de ele. | Eliberarea emotiilor negative

Emotiile se instaleaza in corpul nostru atunci cand nu ne exprimam liber. Apar bolile cauzate de depresie, anxietate, stres, apar durerile de cap, durerile de picioare tot din cauza unei vietii stresate. Trebuie sa ne bucuram de fiecare lucru mic, deoarece sanatatea mentala influenteaza sanatatea intregului organism. Si sunt sigura ca nu ti-ai dori asta.

SFATURI DE AJUTOR CONTRA DEPRESIEI

Inceteaza sa meditezi pentru calmitate, mediteaza pentru furie. | Eliberarea emotiilor negative

Da! Stiu ca suna ciudat, dar gandeste-te ca stochezi toate emotiile negative in interiorul tau si iti faci rau atat fizic cat si psihic. In viata intampinam multe situatii care produc teama, tristetea,    conversatiile coplesitoare ale mintii, furia, etc., Cand aceste stari apar, trebuie sa le lasam sa iasa la suprafata, in felul acesta trecem peste orice situatie. Nu mai pastrati nimic negativ in mintea voastra, reactionati la ele.

Transpirati, miscati-va, plangeti. 

Ultima, cea mai grea si importanta parte din eliberarea emotiilor este un lucru pe care trebuie sa il faci neaparat… simte-ti emotiile.

Sanatatea emotionala nu inseamna a fi permanent calm si fericit. Trebuie sa permitem intregii serii de emotii sa se declanseze, adica daca iti vine sa plangi fa-o, iti vine sa urli fa-o. Nimeni nu s-a nascut pentru a fi perfect. Si retineti ca parerea celorlanti nu conteaza intotdeauna. Faceti ce simtiti, ce va place, exprimati-va cum doriti.

7 LECTII CRUCIALE DE VIATA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata