Obstacole Impotriva Succesului Profesional

0 248

Ai mai putine obstacole decat crezi. Cateva dintre aceste obstacole impotriva succesului profesional nu le puteti controla, (cum ar fi concurenta). Nu are rost sa va ingrijorati. Obstacolele pe care le puteti controla, depinde de voi cum le depasiti cu succes. Aceste obstacole sunt usor de inteles, dar nu sunt usor de abordat.

Obstacole Impotriva Succesului Profesional

Citeste si: Cum sa castigi putere la locul de munca si in viata

Exista doar doua obstacole impotriva succesului profesional si in viata:

1. Convingeri Incorecte

Cei care au probleme in a-si atinge nivelul de putere, au cel putin cateva convingeri defecte. Nu puteti judeca jocul daca nu intelegeti regulile. Cea mai semnificativa convingere defectuoasa este ca lumea este corecta si dreapta.

  • Cei mai multi dintre noi credem ca meritam mai multa putere. In mintea noastra, tot ce trebuie sa facem este sa functionam bine la munca, sa fim amabili si, in cele din urma, vom obtine puterea pe care o meritam.

Obstacole Impotriva Succesului Profesional

  • Crezand ca lumea este corecta, ignori potentialele capcane din mediul tau care iti pot limita sau distruge cariera, Doar pentru ca te joci dupa un set de reguli morale, nu inseamna ca si toti ceilalti o vor face.
  • Psihologii cred ca nevoia de a crede ca lumea este corecta isi are radacinile in nevoia de control. Cand crezi ca lumea functioneaza intr-o maniera amabila, iti permiti sa crezi ca ai control asupra lumii cu, comportamentul tau. Dar aceasta nevoie de certitudine poate duce la dezastru.

2. Celalalt Obstacol Semnificativ Esti TU Insuti!

Presupunand ca tu esti 99% din populatie, cel mai rau inamic al tau esti tu. Ai putea realiza tot felul de lucruri uimitoare daca ai putea iesi doar din calea ta. Nivelul de putere de care te bucuri in viata ta nu este o exceptie. Puteti deveni incredibil de puternici, dar va impuneti obstacole impotriva succesului profesional.

  • Majoritatea dintre noi evitam in mod natural efortul. Efortul este incomod si, oricand te lupti, este posibil sa esuezi. Iti place sa te simti bine si sa ai o parere buna despre tine, asa ca este firesc sa eviti eforturile. Din pacate eforturile sunt necesare pentru a depasi aceste obstacole impotriva succesului profesional.
  • Fiecare are un mod unic de a se vizualiza si isi protejeaza imaginea cu orice pret. Daca va vedeti ca pe o „persoana draguta”, veti avea tendinta de a face lucruri frumoase. Acelasi lucru se aplica si la obstacole in calea succesului profesional. Daca tu te consideri puternic, atunci nimic nu iti va sta in cale. Totul depinde de felul in care te vezi.

Citeste si: Inchisoarea auto-impusa a gandurilor negative

Iti poti schimba viata si vei castiga toata puterea pe care ti-ai putea-o dori vreodata. Obstacolele tale principale sunt lipsa ta de intelegere si lipsa de autocontrol. Ambele trebuie sa se afle sub controlul vostru pentru schimbare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata