Modele Unghii cu Gel 2020 Indraznete Pe Care Trebuie Sa Le Incerci in Sezonul Festiv

0 1,876

In anul 2010 a fost deceniul in care arta pe unghii a expoldat pur si simplu (multumita Instagramului), dar avem o multime de modele in 2002 pentru cele mai frumoase manichiuri. Dupa ce am explorat pentru a gasi cele mai dragute si indraznete modele de unghii. Asadar dragele mele iata mai jos o lista cu modele unghii cu gel 2020 din care sa te inspiri pentru sezonul festiv.

Modele Unghii cu Gel 2020 Indraznete din Care sa Te Inspiri

Intram oficial in sezonul festiv, ceea ce inseama ca trebuie sa fii la curent cu cele mai noi trenduri si sa iti faci cea mai frumoasa manichiura pentru Craciun si Anul Nou! Unghiile frumoase nu sunt pictate doar in rosu si roz.. vezi mai jos lista cu modele unghii cu gel 2020 pe care le-am descoperit pe Instagram si sunt absolut adorabile. O sa iti placa si tie!

Nu uita sa arunci o privire si la modele de unghii toamna 2020

1. Constelatie

Temele zodiacale si cele cosmice au aparut in trend anul acesta mai repede decat ai spune Mercur in Retrograd”. Aceasta este un model super dragut pentru unghiile scurte pe care cu siguranta mi-as dori sa il incerc.

Modele unghii cu gel 2020

2. Stelute Sclipitoare

Ce spuneti de o tema astrologica? Este un trend in 2020! Acest model este o inspiratie de cei de la Vanity Projects N.Y.C. Merita locul #2 in lista cu modele unghii cu gel 2020.

Modele Unghii cu Gel 2020 Indraznete Pe Care Trebuie Sa Le Incerci in Sezonul Festiv

3. Nuante de Albastru

Ador nuantele de albastru! Mi-am tot pictat unghiile cu diferite nuante de albastru pe unghiile mele scurte, deoarece arata traznet! Ar trebui sa incerci si tu cateva nuante indraznete.

Modele Unghii cu Gel 2020 Indraznete Pe Care Trebuie Sa Le Incerci in Sezonul Festiv

4. Gradient

Look-urile pe care le-am tot vazut pe Instagram sunt cele mai usoare. Pur si simplu alegi 5 nuante din aceeasi familie de culoare pentru a crea o arta placut vizuala, fara sa te complici prea mult. Merita locul #4 in topul cu modele unghii cu gel 2020.

Modele unghii cu gel 2020

5. Plante

In ultima vreme, feed-urile de pe Instagram au 50% plante, 50% inspiratii de frumusete. Era doar o simpla chestiune de timp pana au ajuns sa le combine pe amandoua.

Modele unghii cu gel 2020

6. Manichiura cu Cristale

Bazat pe postarile unui expert in welness Mazz Hanna care creeaza asemenea manichiuri – inclusiv aplicarea pietrelor in unghii.  Arata cool si cu chiar mi-ar placea sa le port. Tie ti-ar placea?

7. Tu Esti Fluturasul Meu

Fluturii au devenit noile “flori” in 2020. Stilistii s-au gandit sa faca o schimbare si sa treaca de la clasicele modele cu flori la cele cu fluturi. Atat de dragut! Locul #7 in modele unghii cu gel 2020.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata