Ultimate magazine theme for WordPress.

Modele Unghii 2019 Pentru Sarbatorile de Iarna

0 243

Stiu ca esti ocupata sa iti revizuiesti garderoba de iarna, si mai stiu ca unghiile tale au nevoie si ele de ceva revizie. Aceasta perioada a anului solicita vizitele la saloane, iar eu am cateva idei super de modele unghii 2019 cu nuante vibrante pentru sarbatori.

Modele Unghii 2019 Superbe Pentru Sarbatorile de Iarna

Citeste si: Cele mai superbe modele de unghii cu gel 2019

Rafinate si Complexe

Modele Unghii 2019 Pentru Sarbatorile de Iarna

Puneti-va la incercare ablitatile creative cu aceasta gen de piesa de arta superba. Dupa doua straturi generoase de culoare Matcha Tiramisu, scoateti in evidenta gama de ciocolata alba Ganache si Black Cherry Pie. Folositi cea mai subtire pensula pentru lucrarile elaborate. Aceste modele de unghii 2019 o sa va ia timp pentru a le realiza, dar se merita.

O Linie de Aur

Modele Unghii 2019 Pentru Sarbatorile de Iarna

 

Manichiura French invers este super si nu avem nici-un motiv sa ne plangem pentru timpul petrecut sa o realizam. Incorporeaza doua culori indraznete pentru a obtine un model frumos. Contrasteaza stralucirea cu un lac de unghii. Esti pregatita pentru acest gen de modele de unghii 2019? Unghiile tale placate cu aur vor fi apreciate de sarbatori.

Magic Marsala

Modele Unghii 2019 Pentru Sarbatorile de Iarna

Esti de acord cu acel hashtag #LessIsMore! Daca da, atunci aceasta este alegerea perfecta pentru tine! Pastrati un aspect simplu, totusi sexy pentru sezonul iernii. Le puteti accesoriza cu, cateva pietre stralucitoare. Aceste modele de unghii 2019 sunt perfecte pentru sarbatorile de iarna.

Citeste si: Modele pentru unghii scurte

Mania Mov

Modele Unghii 2019 Pentru Sarbatorile de Iarna

Sincer, violetul este kitul meu de frumusete pentru unghii ce nu da gres niciodata. Daca si tie iti plac nuantele de mov lavanda, atunci ar trebui sa incerci aceste modele unghii 2019. Stampilele pentru arta pe unghii va vor face munca mult mai usoare iar rezultatele sunt mult mai consistente.

Diamante in Mare

Modele Unghii 2019 Pentru Sarbatorile de Iarna

Iubitoarelor de Ombre, ridicati mainile! Acesta este probabil unul dintre cele mai usoare modele unghii 2019 de pe planeta. Datorita lacului de unghii cromat si a sclipiciului sau, puteti obtine un aspect super frumos pentru iarna.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More