Ultimate magazine theme for WordPress.

Matrix 4: Tot Ce Trebuie Sa Stii Despre Continuarea Matrix

1 57

Pregateste-te sa iei din noua pilula rosie. Lana Wachowski, care a scris si co-regizat filmul de actiune inovator The Matrix si cele doua secvente ale sale, mai putin primite, pregateste in prezent o a patra intrare in franciza – si da, atat Keanu Reeves cat si Carrie-Anne Moss sunt asteptati sa se intoarca in Matrix 4 pentru a juca rolurile lor iconice.

Matrix 4 Se Intoarce Cu Noi Scene de Actiune

Momentan, detaliile despre The Matrix 4 raman putine, desi cel putin un nou membru al distributiei a fost dezvaluit, iar acesta va juca un rol major. Iata tot ce am aflat despre The Matrix pana acum.

Citeste si: Maleficent 2 Trailer 2019

Regia

Matrix nu ar fi Matrix fara Keanu Reeves, care a jucat rolul unu hacker convertit digial Mesia Neo in trilogia matriciala originala. Ei bine, o veste buna: Keanu s-a intors, la fel ca doamna sa principala din Matrix, Carrie-Ann „Trinity” Moss.

Matrix 4: Tot Ce Trebuie Sa Stii Despre Continuarea Matrix

Avand in vedere destinele ambelor personaje de la sfarsitul trilogiei originale Matrix, continuarea va trebui probabil sa elaboreze o modalitate intelogenta de a reintegra pe Neo si Trinity in poveste, dar asta nu ar trebui sa se dovedeasca prea dificil pentru o serie care se transforma in misticism, realitate virtuala si rasuciri masive de complot.

Matrix 4 il va avea de asemenea pe Yahya Abdul- Mateen II, cel mai cunoscut publicului ca Black Manta in Aquaman din 2019, in rolul principal. Abdul- Mateen II a aparut de asemenea in Black Mirror, The Get Down, reboot-ul Baywatch pe marele ecran din 2017 si va juca rolul principal in Wtachmen-urile HBO.

Ce personal va juca Abdul-Mateen II in cea de-a patra parte este in prezent necunoscut, desi zvonurile sugereaza ca ar putea aparea ca o versiune mai tanara a lui Morpheus, rolul pe care Laurence Fishburne la avut in seria originala Matrix.

Nici Fishburne, nici Hugo Weaving care i-au infatisat pe ticalosul A.I Agentul Smith din The Matrix si secventele sale au fost anuntate pentru a patra transa.

Data Productiei si Lansarii

Data lansarii Matrix 4 nu a fost inca anuntata, dar nu ar trebui sa fie prea departe: productia filmului va trebui sa inceapa la inceputul anului 2020, iar Lana Wachowski revine la co-scriere si regia cea mai recenta intra in franciza creata de ea si sora ei.

Citeste si: Filme de comedie

Cu toate acestea, exista sansa ca regizorul lui John Wick, Chad Stahelski, care a fost cascadorul dublu a lui Keanu Reeves si coordonatorul cascadoriilor din filmele originale cu Matrix, ar putea reveni in Matrix. Inainte de anuntul oficial al Warner Bros, Stahelski a spus ca un al patrulea film cu Matrix era in productie si a spus ca „ am dat tot ce am putut pentru a ajuta”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More