Masca Pentru Pete Maronii Cauzate de Varsta & Soare

0 2,091

Petele maronii aparute pe fata sunt o mare problema pentru majoritatea femeilor. Aceste pete pot aparea dintr-o varietate de motive, cum ar fi varsta inaintata, ingrijirea pielii necorespunzatoare si lipsa de vitamina E in celulele pielii. Vitamina E ne ajuta foarte mult la combaterea imbatranirii pielii si tenului. Pe langa suplimentele de vitamina E, iata mai jos o masca pentru pete maronii si cateva remedii pentru pete maronii cauzate de inaintarea in varsta.

Masca Pentru Pete Maronii Cauzate De Imbatranire

Petele cauzate de varsta apar pe obraji si nas datorita expunerii prelungite la soare, determinand distributia neregulata a pigmetarii pielii. Aceste pete sunt un obstacol impotriva pielii impecabile la care visati. Daca doriti sa arati mai tinere si sa aveti o piele imecabila, aplicati masca pentru pete maronii si urmati aceste remedii pentru pete maronii complet naturale si fara efecte secundare.

Incercati si: Masca Pentru Ridurile din Jurul Ochilor

1. Otet din Cidru de Mere si Suc de Portocale

Ingrediente

  • 2 lingurite de otet din cidru de mere
  • 1 lingurita suc de portocale

Metoda

Amestcati bine ambele ingrediente. Aplicati aceasta solutie inainte de la merge la culcare. Inmuiati o bila de bumbac in amestec si masati pe fata 5 minute. Acest tonic facial reduce petele maronii cauzate de imbatranire.

2. Turmeric si Lapte

Ingrediente

  • 1 lingurita de turmeric
  • 2 lingura de lapte

Metoda

Turmericul este de asemenea unul dintre cele mai bune ingrediente pentru petele maronii. Amestecati turmericul cu laptele si formati o pasta. Aplicati aceasta masca uniform pe fata si asteptati 20 de minute, apoi spalati-va fata. Repetati acest proces de 3-4 ori pe saptamana timp de 1 luna pentru cele mai bune rezultate.

3. Avocado + Vitamina E

Ingrediente

  • 1 Avocado copt
  • 1 capsula de vitamina E

Metoda

Avocado este una dintre cele mai bune surse de vitamina E, de aceea il folosesc in masca pentru pete maronii. Zdrobiti avocado cu o furculita apoi adaugati si capsula de vitamina E. Aplicati aceasta masca pe fata si lasati sa stea 15 minute apoi clatiti cu apa calda.

4. Avocado + Ulei de Masline

Ingrediente

  • 1 Avocado copt
  • 1 lingura ulei de masline

Metoda

Aplicarea simpla a uleiului de masline pe fata ajuta la reducerea petelor maroni de pe fata. Uleiul de masline in combinatie cu avocado creeaza o masca pentru pete maronii excelenta pentru pielea imbatranita si petele maronii. Zdrobiti avocado si adaugati uleiul de masline, apoi aplicati si lasati 15-20 de minute.

Remedii Naturale Pentru Scalp Iritat

Remedii Naturale

Aloe Vera

Aloe Vera este o metoda unica pentru ingrijirea pielii. Aplicati gel pur de aloe vera pentru indepartarea celulelor moarte ale pielii si pentru petele cauzate de imbatranire si alti factori.

Suc de Lamaie

Sucul de lamaie este un “inalbitor” natural puternic. Multe produse populare anti-imbatranire il folosesc drept ingredient cheie. Sucul de lamaie contine acid citric si antioxidanti care literalmente elimina toata murdaria si petele, oricat de severe ar fi pe fata dvs. Inmuiati o bila de bumbac in suc de lamaie si aplicati pe fata zilnic timp de 6-8 saptamani. Daca cauzeaza iritiatii usoare, amestecati putina miere.

Ulei de Ricin

Uneori, aceste pete nu pot fi indepartate cu usurinta, deoarece raman agatate profund de straturile pielii. In astfel de cazuri, puteti utiliza ulei de ricin. Aplicati-l pe zonele afectate de doua ori pe zi, timp de cateva luni.

Aceastea au fost remediile pentru pete si ideile de masca pentru pete maronii. Aplicati-le in mod regulat pentru rezultate uimitoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata