Ultimate magazine theme for WordPress.

Maleficent 2 Recenzie: Suverana Raului Revine Spectaculos

0 127

In retrospectiva, cinefili nu au apreciat pe deplin ceea ce aveau cu Maleficent din 2014. De la lansarea lui Maleficent, productiile Disney au devenit din ce in ce mai putin originale. Din fericire, Maleficent 2 a revenit cu o actiune originala. Astazi am facut pentru voi: Maleficent 2 Recenzie

Maleficent 2 Recenzie: Un Film Original Incantator

Este un film cu un material de basm foarte drastic imbunatatit. Suverana Raului nu mai are nici-o legatura semnificativa cu mituile Frumoasei Adormite. In schimb, se simte o trilogie de epopee fantezista inghesuita intr-un singur film si prinsa in mijlocul unui sitcom de basm.

Filmul este in acelasi timo dotat cu o constructie mondiala, o parabola melodramatica anti-razboi cu imagini care evoca usor Holocaustul si o telenovela care le prezinta pe Jolie, Michelle Pfeiffer si Elle Fanning ca trei arhetipuri contrastate ale femininitatii.

Mistress of Evil apare dupa cinci ani de la primul film, cu fiica adoptata a lui Maleficent, Aurora, care a fost recunoscuta drept Queen of The Moors. Maleficent 2 Recenzie: Aurora spera ca logodna ei cu printul Phillip (Harris Dickinson, inlocuind pe Brenton Thwaites din primul film) va uni in cele din urma lumea umana si cea a zanelor.

Maleficent 2 Recenzie: Maleficent se va infuria pe Aurora

In actul sau de deschidere, Maleficent le ofera tuturor un „Ghici cine vine la cina”. Maleficent face tot posibilul sa afiseze un zambet care nu ameninta si stapaneste arta discutiilor mici pentru a impresiona parintii lui Phillip, regele John (Robert Lindsay) si regina Ingrith (Michelle Pfeiffer). Este un spectacol de comedie pentru un personaj atat de mandru, si Jolie il joaca perfect.

Citeste si: Matrix 4 Tot trebuie sa stii despre continuarea Matrix

In timp ce primul film a folosit fosta iubire a lui Maleficent, regele Stefan, pentru a prezenta lacomia si violenta agresiunii masculine, Mistress of Evil o foloseste pe Ingrith pentru a prezenta forme subtile de manipulare.

Pfeiffer incearca sa para genul acela cu o energie feminina sclipitoare, dar Maleficent sustine ca, chipul ticalosului nu este intotdeauna un barbat furios sau un strain. Uneori este o femeie blonda, bogata, bine imbracata, care isi ascunde prejudecatile in spatele unei masti de politete.

Lui Ingrith nu ii ia mult timp pentru a intra pe sub pielea inghetata a lui Maleficent. Si cand Aurora pare sa se alature noilor ei socrii umani la cina, Maleficent se retrage cu starea de spirit ruinata si regatul ei de izolare.

Maleficent 2 Recenzie: Maleficent descopera ca mai exista si alte zane ca ea

Mistress of Evil 2 adauga un alt regat mistic in poveste. In timp ce Aurora incearca sa se adapteze cu familia lui Phillip, Maleficent descopera ca mostenirea ei are o „faza intunecata”, o rasa de zane la fel ca ea care s-au ascuns deoarece au fost vanate aproape de disparitie. Asa se explica de ce Maleficent arata atat de diferit fata de alte zane.

Maleficent 2 Recenzie: Suverana Raului Revine Spectaculos

Si, in timp ce franciza Malefient este axata pe feminitate, ofera si o sarbatoare calda aliatului masculin Diaval (un gentleman la fel de incantator precum a fost si in primul film).  Cu siguranta Maleficent 2: Suverana Raului este o doza de originalitate si merita sa-l urmaresti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More