Jumanji 3: Nivelul Urmator Trailer si Data Lansarii

0 86

In Jumanji 3: Nivelul Urmator, gasca a revenit, dar jocul s-a schimbat. Cand se intorc in Jumanji pentru a salva pe unul dintre ei, acestia descopera ca nimic nu este asa cum se asteptau. Jucatorii vor trebui sa indrazneasca sa paseasca pe cai necunoscute si neexplorate, din deserturi aride pana la muntii cu zapada, pentru a scapa de cel mai periculos joc din lume.

Jumanji 3: Nivelul Urmator – Pentru Iubitorii de Aventura

Jocul nu s-a terminat! Jumanji 3 din seria Jumanji din 1995 si 2017 (Welcome to the Jungle), se numeste Jumanji 3: The Next Level. Fanii se pot astepta la un flux constant de stiri, actualizarile continuand pana cand filmul de aventura va ajunge in teatre in Decembrie 2019. Iata ce am aflat pana acum despre despre continuare, incepand cu primul trailer, care a fost postat pe 1 Iulie.

Cand va fi lansat Jumanji 3?

Jumanji: The Next level este programat in prezent pentru lansare pe 13 Decembire 2019. Asta se afla cu exact o saptamana inainte ca Star Wars: Episodul IX sa preia box office-ul. Jumanji s-a confruntat cu Razboiul Stelelor intr-un spectacol inainte, cand Jumanji: Bine ati venit in Jungla, a fost lansat de 20 decembrie 2018, imediat dupa Star Wars: The Last Jedi. Avand in vedere ca ambele filme au strans mormane de bani in 2017, probabil ca va mai fi loc pentru amandoua la box-office in 2019.

Citeste si: Cele mai bune filme horror 2019

Care Este Ratingul?

MPAA nu a anuntat inca un rating oficial, dar probabil va fi PG-13. Primul Jumanji din 1995 a fost PG, dar acesta este mai mult o continuare directa a Jumanji: Welcome to the Jungle, care a obtinut un rating PG-13 in 2017 pentru „actiune de aventura, continut sugestiv si limbaj”.

Inca mai avem de asteptat pentru Jumanji 3: Nivelul Urmator, dar avand in vedere cat de bine s-a descurcat Jumanji 2, exista sanse foarte mari sa nu se schimbe situatia in ceea ce priveste elementele de baza pentru filmul din 2019. Welcome to the Jungle a avut un buget raportat in jur de 100 de milioane de dolari, iar filmul a obtinut aproape 1 miliard de dolari la box office la nivel mondial.

A fost cel de-al cincilea film cu cea mai mare incasare din 2017 si cel de-al 42-lea film cu cea mai mare incasare din toate timpurile. Din acest total, 404,5 milioane dolari au provenit de la box-office-ul intern, iar 557,5 milioane USD de la box office-ul strain.

Care Este Situatia in Jumanji: Nivelul Urmator?

Trailerul pentru Jumanji 3: The Next Level l-a aratat pe Spencer cum a ajuns din nou in joc, restul echipajului initial, se intorc si ei inapoi pentru a-l salva. Bunicul lui Spencer (Danny DeVito) si prieteniul Milo Walker (Danny Glover) s-au blocat in joc cu ei – jucand pe The Rock si, respectiv, avatarul lui Kevin Kart – adaugand un nou nivel de hilaritate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata