IT Chapter 2: Este un Film de Groaza Prost, Dar o Comedie Destul de Decenta

1 79

La 27 de ani de la depasirea maleficei entitati supranaturale Pennywise, fostii membri ai clubului Losers, care au crescut si s-au indepartat de Derry, sunt reuniti de un apel telefonic devastator. Astazi vom vorbi despre IT Chapter 2.

IT Chapter 2 Recenzie

Acesta este IT Capitolul 2, mai pe scurt- Un film de groaza, dar care functioneaza perfect ca un film de comedie, sau mai degraba o drama comica despre niste adulti ce incearca sa isi stapaneasca traumele persistente din copilarie.

Multi critici au evidentiat umorul din film ca un element de bun venit pentru ticalosiile clovnului infricosator.

Momente de ragaz de la eforturile continue ale lui Pennywise (Bill Skarsgård) de a-i ademeni inca o data pe fostii rezidenti ai Derry-ului acum deveniti adulti, Eddie (James Ransone), Bill Denbrough (James McAvoy), Beverly Marsh (Jessica Chastain), Richie Tozier (Bill Hader), Ben Hanscom (Jay Ryan), and Stanley Uris (Andy Bean), chemati sa se intoarca in Derry de prietenul lor Mike Hanlon (Isaiah Mustafa)- pentru misiunea lor sangeroasa.

IT Chapter 2: Este un Film de Groaza Prost, Dar o Comedie Destul de Decenta

Citeste si: Harry Potter si Copilul Blestemat, oare va fi un film in 2020?

Filmul IT Chapter 2 te face sa razi si uneori fara intentie.

Eddie Kaspark (James Ransone) se confrunta cu un lepros din care se scurge un lichid, ce il bantuia de copil, in IT Chapter 2 el se confrunta din nou cu o sperietura nostalgica cu leprosul.

In momentul culminant al aparitiei lor, Eddie reuseste sa isi puna mainile in jurul gatului leprosului, si pare ca este pe cale sa il doboare. Scena este tuciurie si descurajanta din punctul meu de vedere.

IT Capitolul 2 Review

Scena trece de la infiorator la comic intr-o clipa, audienta din jurul meu radea, deoarece filmul ne-a dat voie sa ignoram nelinistea noastra si a dezvaluit absurda intorsatura a evenimentelor lui Eddie. Nimeni nu s-a speriat in niciun fel, iar cu totii am chicotit pe cinste.

Si acesta este IT Chapter 2 pe scurt. Intoarcerea nelinistitoare a lui Beverly in vechiul ei apartament, niciuna dintre experientele individuale ale lui The Losers cu Pennywise nu poate genera strigate de teama, dar a scos foarte multe zambete si chicoteli. Richie care fuge de o statuie inofensiva, statuia lui  Paul Bunyan prinde viata , dar nu este decat prostesc si nu infricosator.

IT Chapter 2 nu este atat de infricosator, acest lucru devine deosebit de evident in timpul confruntarii cu Pennywise, unde intr-o serie de secvente monstrul izoleaza membri Losers si incearca sa ii îngroape in propriile lor temeri.

Acest lucru este cel mai bine intruchipat de cele două MVP-uri ale filmului, Bill Hader si James Ransone, deoarece sunt inca o data intampinati de cele trei usi pe care le-am vazut in primul film, etichetate „Very Scary”, „Scary” si „Not Scary At All”. Au mai dat de capcana asta si de aceasta data, cei doi deschide usa „Very Scary”si sunt intampinati de… un mic adorabil Pomerian.

In ciuda circumstantei „suntem pe cale sa murim”, ei admira micul catel (un apel invers catre o replica anterioara a lui Richie) spunand „aww”, pana cand micul Pomerian se transforma intr-un monstru gigant.

Ideea ca scena a fost realizata ca oamenii sa ia asta in serios – sau sa o considere infricosatore. Dar, ca un moment de comedie, subliniind temerile diminuate ale unui grup de oameni care isi dau seama ca nu trebuie sa-si lase trecutul sa le distruga viitorul, este de-a dreptul indraznet de capricios.

Filmul nu-si indeplineste sarcina de a te speria. Dar ceea ce face, treptat si cu un elan usor neasteptat, este de a trece urmaritorii prin ceea ce se dovedeste a fi o distragere a cosmarurilor bazate pe clovni si ii conduce intr-un studiu deseori amuzant al luptelor cotidiene pentru a face pace cu trecutul.

Daca va asteptati la un film de groaza de la IT Chapter 2, veti fi dezamagiti. Capitolul 2  dezvaluie o drama de comedie despre copilarie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata