De ce Iertarea Greselilor Este Atat de Importanta?

0 440

Am creat aceasta lista de sfaturi pentru a intelege de ce iertarea greselilor este atat de importanta, pentru ca am acest lucru gravat in inima mea. Am aceasta conversatie adesea cu prietenii si familia mea despre iertare. Si m-am tot intrebat „ Dar CUM sa ierti cand .. ?” Aceasta este o intrebare grozava! Cum iertam? Ce este iertarea oricum si cum stim ca am iertat cu adevarat o persoana? Aceste sfaturi va pot ajuta asa cum m-au ajutat si pe mine foarte mult pe parcurs.

Iertarea Greselilor Celor Ce Ti-au Facut Rau

Nu Esti Perfect

(Reactia ta)

Nu esti perfect si nici eu nu sunt, oricat de greu incercam sa fim. Cu totii suntem oameni si cu totii facem greseli. Imi amintesc ca am citit despre o femeie care a avut o experienta aproape de moarte si unul dintre lucrurile despre care a scris a fost cum si-a dat seama cat de des a jignit oamenii pe pamant si nu avea absolut nici-o idee ca a facut-o. La un moment dat, va trebui sa ceri cuiva iertare, asa ca umileste-te pe tine insuti si invata sa-o ierti pe ceilalti atunci cand are nevoie de ea.. indiferent daca o cer sau nu.

Ai Fost Iertat

Acest lucru revine la primul meu punct in care, la un moment dat din viata ta, vei avea nevoie de iertare. Sunt sigura ca va ganditi la cel putin o ocazie din viata voastra, cred intr-o masura ca ceea ce se intampla era menit sa se intample. Asa ca, daca puteti intra in fluxul de iertarea greselilor altora,  veti gasi eventual iertare atunci cand va fi nevoie.

Citeste si: Motive pentru a-i oferi cuiva o a doua sansa

Viata Este Scurta

Oamenii sunt adesea nerezonabili, ilogici si egocentrici, dar iarta-i oricum. Daca sunteti amabili, ei va pot acuza ca aveti motive egoiste si exterioare, dar fiti amabili oricum. Daca veti avea succes, veti castiga catva prieteni falsi si dusmani adevarati, fiti de succes oricum. Daca sunteti sincer, oamenii va pot insela, nu va abateti de la calea aceasta. Ceea ce construiti ani buni, poate fi distrus peste noapte, dar nu trebuie sa va dati batuti. Invata ca iertarea greselilor este importanta.

Lasa de la Tine

Lasati de la voi sa treaca. Incetati sa faceti o lista cu „infractiunile” comise de fiecare persoana care se afla in viata voastra. Iertarea greselilor nu este usoara si uneori poate fi imposibil. Stiu ca nu va puteti sterge din minte evenimentele petrecute, dar mergeti mai departe. Reflectati asupra situatiei si apoi o sa va dati seama daca puteti ierta aceea persoana. Cum sa ierti pe cineva care te-a ranit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata