Filme Noi Netflix 2020: Lansarile Pentru Luna Iulie 2020

0 224

A sosit luna Iulie ..dar vremea nu este singurul lucru care ne incalzeste in aceasta vara! Netflix ne ofera cateva lansari noi, cum ar fi filmele Seriously Single si The Old Guard, mai avem si The Umbrella Academy: Sezonul 2 si docu-seriile The Last Dance, care lovesc platforma in acest Iulie si sunt sigura ca vor avea mare succes. Am pregatit pentru voi o lista cu Filme Noi Netflix 2020 pentru

Filme Noi Netflix 2020 – Iulie 2020

Toata luna, oamenii au asteptat nerabdatori sa vada ce titluri noi vor veni pe Netflix in lunile fierbinti. De la filme clasice vechi la filme noi Netflix 2020, care sunt in premiera.

Netflix este in prezent plin de filme de top, documentare si filme speciale de comedie. Iata o lista cu cele mai bune filme de pe Netflix in luna Iulie.

Iata cateva liste cu alte filme pentru Netflix lovers!

Top 10 Filme de Actiune pe Netflix

Filme de Comedie Extraordinare

Filme Sci-fi Bune de vizionat pe Netflix

Top 7 Filme Originale Netflix

1. The Old Guard

Pe locul #1 in lista cu filme noi Netflix 2020 avem The Old Guard. Acest film cu supereroi se concentreaza pe un grup de mercenari (Charlize Theron, Matthias Schoenaerts, KiKi Layne, Luca Marinelli, Marwan Kenzari, Chiwetel Ejiofor). Acestia sunt imortali si capabili sa se vindece de orice rana. De indata ce afla ca un alt imortal s-a ,,trezit”, ei isi dau seama ca cineva le cunoaste secretul si ca trebuie sa lupte pentru libertatea lor.

2. Seriously Single

Prietena ei cea mai buna care este singura o incurajeaza sa imbratiseze singuratatea. Acest film pe locul #2 in filme noi Netflix 2020 este o comedie romantica Africana de exceptie despre care poate nu ati mai auzit, dar cu siguranta merita sa il incercati.

3. The Last Dance

In toamna lui 1997, Chicago Bulls si Michael Jordan au permis unei echipe de film sa-i urmeze in timp ce mergeau pentru al saselea titlu NBA in cele 8 sezoane. Acest lucru a dus la un portret extraordinar al unuia dintre cei mai emblematici sportivi si a unei echipe populare ,,The Last Dance”.

4. The Kissing Booth 2

Dupa o vara romantica impreuna, Noah pleaca la Harvard, iar Elle se intoarce la liceu pentru a incepe anul senior. Kissing Booth 2 este o drama pentru adolescenti Netflix Original si continuarea filmului The Kissing Booth. Dupa succesul primului film, Vince Marcello se intoarce cu o continuare care sper sa fie un alt hit pentru toti urmaritorii. Ocupa locul #4 in filme noi Netflix 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata