Filme DC: Top 10 Filme cu Supereroi

0 49

DC  a avut un inceput dur, dar tineti minte ca MCU nu a avut un decalaj lin. Iron Man a fost fantastic, apoi au fost nevoiti sa pregatesca ceva spectculos cu The Incredible Hulk si Iron Man 2. DC a pastrat linia cu supereori, dar cu un ton separat de cei de la Marvel. Am pregatit pentru voi o lista fascinanta cu Filme DC.

Filme DC de Exceptie

Inainte de incepem cu lista noastra de Filme DC  cu supereroi, aruncati o privire si la lista cu filme Marvel in ordinea corecta.

1. Suicide Squad

Un ofiter aduna o echipa de super-raufacatori inchisi pentru a executa misiuni (la negru) periculoase. Intre timp, Joker lanseaza o agenda diabolica proprie.

Suicide Squad este cel mai tare film pe care l-am vazut vreodata. Margot Robbie este perfecta in timp ce o joaca pe Harley Quinn, iar muzica si imaginile camerei sunt fantastice!! Ocupa locul #1 in Filme DC.

2. Justice League

Steppenwolf si parademonii sai au inceput sa puna stapanire pe Pamant. Ocupa cu succes #2 in Filme DC

Totusi, Batman ii cere ajutorul lui Wonder Woman pentru a crea o echipa cu Flash, Cyborg si Aquaman, pentru a infrange acest inamic.

3. Batman v Superman: Dawn of Justice

Miliardarul Bruce Wayne, considera ca Superman este o amenintare pentru umanitate dupa batalia din Metropolis.

Astfel, el decide sa-si puna mantia de Batman si sa-l invinga o data pentru totdeauna.  Un film extraordinar pe locul #3 in Filme DC

4. Aquaman

Arthur este pe jumatate uman – jumatate Atlantean. El s-a nascut cu, capacitatea de a comunica cu toate creaturile marine.

El se aventureaza in cautarea legendarului Trident din Atlan, pentru a proteja lumea apelor.

5. Birds of Prey

Dupa desparirea ei exploziva de Joker, Harley Quinn are o tinta imenda pe spate. Neprotejata si fugara, Quinn se confrunta cu furia criminalului narcisist The Black Mask, cu Victor Zsasz si cu alti holti din orasul Gotham.

Insa lucrurile i-au o alta intorsatura pentru Harley atunci cand se alieaza cu trei femei mortale – Huntress, Black Canary si Renee Montoya. Cu siguranta o sa va placa, de aceea ocupa locul #5 in Filme DC.

6. Man of Steel

Dupa ce Clark Kent ajunge sa descopere ca are puteri minunate, el decide sa le foloseasca pentru a face bine umanitatii.

Superman ajunge sa lupte impotriva propriei rase pentru a apara Pamantenii. Merita locul #6 in Filme DC.

7. Wonder Woman

Printesa Diana face parte dintr-o rasa de femei Amazoniene. Ea il salveaza pe pilotul Steve.

Dupa ce a aflat despre razboiul care are loc, ea se aventureaza in lumea “barbatilor” pentru a-l opri pe zeiul razboiului – Ares, sa distruga omenirea.

8. Shazam

Dupa ce a fost abandonat la un targ, Billy isi cauta neincetat mama. #8 in Filme DC.

Insa, viata lui Billy ia o intorsatura uriasa dupa ce mosteneste superputerile unui vrajitor super puternic.

9. Green Lantern

Pilotul de testare Hal Jordan , dobandeste puteri supernaturale dupa ce a fost ales de Inel.

Puterile sale vin cu responsabilitatea de a invinge Parallaxul rau care doreste sa distruga Pamantul. Locul #9 in Filme DC.

10. The Dark Knight

Cu ajutorul aliatilor sai Jim Gordon si Harvey Dent, Batman a reusit sa puna capat criminalitatii in Gotham.

Insa, un infractor pe nume Joker (Heath Ledger) aduce brusc haosul in oras, trasand o linie fina intre eroism si vigilentism. Aici se incheie lista cu Filme DC.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata