Eliberarea Furiei: Cum sa Eliberezi Furia Intr-un Mod Pozitiv

0 140

Exista mai multe moduri sanatoase si pozitive de a-ti elibera furia. Nu este intotdeauna nevoie sa urlam si sa aruncam lucruri! Viata iti poate oferi intorsaturi de situatie, asa ca este o idee buna inveti modalitati mai frumoase de a gestiona lucrurile care te supara. Cititi mai departe pentru a afla modalitatile excelente pentru eliberarea furiei intr-un mod pozitiv.

Modalitati Pentru Eliberarea Furiei Intr-un Mod Pozitiv

Eliberarea Furiei: Cum sa Eliberezi Furia Intr-un Mod Pozitiv

1. Gateste

Una dintre cele mai dragute metode pentru eliberarea furiei este sa gatesti. Coacerea bunatatilor poate fi deosebit de eficienta, in special, retete care implica aluat, ii trageti o mama de bataie 😀 Bonus: Obtineti o recompensa gustoasa dupa ce ati terminat!

2. Exercitii Fizice

Exercitiile fizice sunt excelente pentru eliberarea furiei si grijilor. Exercitiile elibereaza endorfine, care dezvolta sentimentele pasnice. Va ofera o stare de bine si veti realiza ca nu trebuia sa va pierdeti cumpatul.

3. Foloseste-te de sistemul “cel mai bun prieten”

Daca esti cu adevarat suparat pe ceva, suna-ti cel mai bun prieten pentru o discutie. Pentru ce sunt prietenii, daca nu pentru a va ajuta sa treceti peste probleme si sa va vorbeasca atunci cand aveti o reactie exagerata?

4. Consultate cu Bobita

Animalele de companie in toata fabulozitatea lor blanoasa, sunt capabile sa ajute la eliberarea furiei. Comportamentul fericit al unui animal de companie va atrage un zambet chiar si de la cel mai suparat om.

5. Terapia cu amanuntul

Este destul de greu sa fii suparata in timp ce sunt reduceri la Sephora. Daca esti suparata dupa o zi sau o saptamana aspra, cateva cumparaturi iti poate aduce un zambet pe fata. Cumparati chestiile preferate, dar nu cheltui extra, deoarece cand ajungi acasa, vei avea un alt motiv de suparare! 😀

Vezi si: 8 semne care iti indica ca ti-ai gasit sufletul pereche

Acum aveti optiuni pentru eliberarea furiei. Urmati acesti pasi si cu siguranta veti ramane fresh ca un castravete cand vine vorba de gestionarea furiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata