Ultimate magazine theme for WordPress.

Cum Se Castiga Puterea La Locul de Munca

0 47

Cuvantul „putere” este adesea aruncat. Dar, in ciuda acestei lovituri, sensul sau este adesea neclar. Uneori denota ceva sinistru. Uneori, ceva de invidiat si uimitor. Este adevarat ca puterea poate strica chiar si pe cel mai bun dintre noi. Dar acest lucru nu ar trebui sa ne faca sa renuntam. Puterea la locul de munca ar putea fi si o forta spre bine.

Cum Sa Castigi Putere la Locul de Munca si In Viata

Ori de cate ori cineva foloseste „influenta pentru a face o diferenta in lume, aceasta este o actiune la scara larga. Sunteti familiarizati cu ideea de putere la locul de munca si in viata? S-ar putea sa credeti ca nu veti avea niciodata putere. Poate din cauza unuia dintre aceste motive:

  • Nu cunosc oamenii potriviti
  • Nu am mers la scoala potrivita
  • Nu am functia de colegiu potrivita
  • Sunt prea timid
  • Sunt prea dragut

Dar toate acestea nu sunt adevaratele limitari. Ele sunt doar niste obstacole care pot fi usor depasite in anumite circumstante. Pot fi cucerite de cei cu abilitati si motivatie, chiar si cu un punct de plecare dezavantajat, puteti dobandi putere la locul de munca  si pe tot parcursul vietii.

Citeste si: 7 Lectii de viata puternice pe care oamenii le invata prea tarziu

Oricine poate deveni puternic – chiar si tu! Puterea la locul de munca si in viata depinde de tine!

Cu toate acestea, este necesar sa muncesti din greu si sa fii persistent, inteligent, strategic si sa ai o disponibilitate de a fi foarte afirmativ din cand in cand. Cheia pentru a deveni puternic este dezvoltarea acestor abilitati si aplicarea lor inteligenta.

De Ce Este Puterea La Locul de Munca si In Viata un Lucru Bun?

Majoritatea oamenilor au aversiune la putere. Ei considera ca puterea include obligatia unei responsabilitati mai mari sau necesitatea de a fi nepasatori si manipulatori. Niciuna nu este adevarata.

Toata lumea ar trebui sa-si doreasca mai mult puterea la locul de munca si in viata din numeroase motive:

  • Puterea este benefica pentru contul dvs. bancar. Cei cu putere au oportunitati mai mari, mai bune si mai multe pentru a genera o situatie financiara buna. Puterea si influenta merg impreuna. Cand ai putere, ii poti influenta pe ceilalti sa faca acelasi lucru.

Citeste si: Obstacole in calea succesului profesional

  • A avea puterea la locul de munca si in viata iti ofera alegeri. Aveti mai multe oportunitati de angajare, mai mult control asupra vietii in general si mai multa capacitate de a duce lucrurile la bun sfarsit.

Exista multe avantaje pentru a avea putere. Exista putine elemente negative pentru a avea putere daca este utilizata in mod responsabil. Daca o persoana obisnuita isi doreste ceva mai multa putere, aceasta trebuie utilizata doar pentru dezvoltarea personala. Cei instariti care isi doresc mult mai multa putere decat au deja, o pot face din lacomie sau probleme legate de orgoliu.

Citeste si: Dezvoltare Personala pas cu pas: Urmeaza-ti visul si nu banii

Multi oameni se simt mai bine fata de ei insisi atunci cand au mai multa putere. Cat de departe doriti sa mergeti pentru putere, depinde total de vointa voastra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More