Cosuri pe Frunte: Cauze si Solutii Pentru a Scapa de Ele Definitiv

0 339

Cosurile sunt una dintre cele mai serioase probleme ale pielii pentru oricine. Nu numai ca sunt dureroase dar arata ingrozitor pe fata! In plus lasa si urme incapatanate care par sa dureze un secol pentru a disparea complet. De aceea am pregatit pentru voi cateva cauze si solutii pentru cosuri pe frunte.

Remedii Care te Scapa de Cosuri pe Frunte

Cosurile de pe frunte nu sunt la fel de frecvente ca cele de pe obraji si barbie. Daca va apar in mod regulat cosuri pe frunte, sau ati observat un “focar” de cosuri pe frunte, ar putea exista o multime de motive in spatele acestor eruptii.

In acest articol va voi spune cum sa scapati de cosurile de pe frunte, si cauzele pentru care va tot apar aceste cosuri. Este important sa cititi aceste cauze, deoarece tratamentele pot fi mult mai eficiente in functie de cauza cosurilor.

Porii Infundati Cauzeaza Cosuri

Porii infundati sunt printre principalii vinovati de aparitia cosurilor, si poate fi de asemenea cauza pentru care va apar cosuri pe frunte.

In cazul in care nu obisnuiti sa va exfoliati zona fruntii in mod corespunzator, acest lucru poate duce cu usurinta la infundarea porilor si la focare de cosuri.

Remediu: Curatarea fetei in fiecare zi, tonfiere si hidratare corecta si exfolierea fruntii de cel putin doua ori pe saptamana. Reteta mea de Exfoliant din Ulei de Cocos si Cafea va poate fi de mare ajutor.

Problemele Digestive Pot fi Cauza Aparitiei Cosurilor

Se crede ca aparitia brusca a cosurilor poate fi cauza in mod principal de problemele digestive. Daca descoperiti ca aceste cosuri pe frunte nu cedeaza chiar si dupa mentinerea unei rutine de ingrijire adecvate, exista sanse mari ca aceste cosuri sa apara din cauza problemelor digestive.

Remediu: Alegeti o dieta simpla si echilibrata, care include multe legume si fructe. Nu uitati sa beti cel putin 8 pahare de apa zilnic. Aruncati o privire la Dieta Mediteraneana, sau daca este cazul solicitati ajutor medical.

Cosuri Aparute din Cauza Unui Produs Nou de Ingrijire sau Machiaj

Ati cumparat recent un fond de ten nou si de atunci va tot apar cosuri pe frunte? In acest caz, fondul acela de ten nu este potrivit pentru pielea dvs. Ba chiar si o crema de fata, un toner, o crema de protectie solara care nu se potriveste cu pielea poate cauza aparitia cosurilor.

Remediu: Daca produsul este vinovat, incetati sa il mai utilizati si apoi veti vedea rezultate magice. Vezi Masca cu Turmeric si Ou pentru Cosuri

Cosuri Cauzate de un Produs Nou Pentru Ingrijirea Parului

Ati inceput sa folositi un produs nou pentru ingrijirea parului si de atunci experimentati cosuri pe frunte? Unele produse de ingrijire contin prea multe chimicale si nu va fac bine in contact cu pielea (chiar daca functioneaza pentru par).

Orice produs poate intra in contact cu zona fruntii, spre exemplu fixativ, ser sau protectie impotriva razelor solare. Acestea va pot irita pielea si cauza eruptii urate pe frunte.

Remediu: Daca va confruntati cu cosuri pe frunte dupa ce ati inceput sa utilizati un produs nou pentru ingrijirea parului, aruncati-l imediat si folositi-l pe cel vechi care nu v-a afectat niciodata zona fruntii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata