Cand un Barbat Nu Te Mai Iubeste Nu Este Cazul sa Disperi

0 4,837

Cand un barbat nu te mai iubeste  incepe sa te evite si iti da semne ca nu te mai vrea. Tu ca femeie ai o intuitie puternica si incepi sa simti ca ceva nu este in regula cu relatia voastra. Daca banuiesti ca intuitia ta este corecta, ar trebui sa arunci o privire la cele 4 semne ca partenerul nu te mai iubeste si ce este de facut.

Cand un Barbat Nu Te Mai Iubeste Trage Aer in Piept si fii Curajoasa

Daca aceste 4 semne ca partenerul nu te mai iubeste se adeveresc, atunci ar fi bine sa reflectezi asupra ta si sa iti schimbi comportamentul pentru a incerca sa indrepti lucrurile. Vezi mai jos ce ai de facut pentru a-ti salva relatia atunci cand un barbat nu te mai iubeste sau iti da semne ca ceva nu este in regula cu relatia voastra.

Daca partenerul tau iti cere putin spatiu personal, ar trebui sa ii oferi asta. Nu te chinui sa tragi de un barbat retras care are nevoie de timp sa gandeasca. Detoxifieaza-ti relatia printr-o perioada ,,fara contact” pentru a recastiga putere. O schimbare brusca in comportamentul tau, poate avea un efect tulburator asupra tuturor lucurilor din jurul lui.

Iti poti face partenerul sa se ridice la un nivel mai inalt de constientizare iar daca nici asta nu functioneaza atunci ar fi cazul sa intri intr-o relatie cu un partener mai compatibil cu tine.

Mai jos sunt cele 4 semne ca partenerul nu te mai iubeste si ce poti face atunci cand un barbat nu te mai iubeste. Este in regula sa incerci sa rescrii un final mai fericit al relatiei voastre!

Vezi si: 7 Semne ca nu te mai vrea in viata lui

1. Te Critica Mereu

Chiar daca te iubeste sau nu, acest lucru nu ar trebui sa aiba puterea de a determina stima ta de sine. Intr-o relatie buna, defectele tale sunt acceptate si intelese. Iar daca el nu le mai accepta – sau nu a facut asta de la bun inceput, iubirea lui nu a fost adevarata. Daca te-a iubit, probabil a crezut ca ai fost facuta sa zbori.

Viata este scurta, asa ca nu iti pierde vremea cu cineva care nu te apreciaza pentru tot ceea ce faci. Daca el nu o face, altcineva o va face! Atunci cand un barbat nu te mai iubeste incepe sa te critice si sa te acuze incontinuu  pentru orice.

2. Pare Rece si Nu il Mai Intereseaza Intimitatea

Ai intrat la dubii ca partenerul nu te mai iubeste deoarece pare rece si nu il mai intereseaza intimitatea?. Orice cuplu experimenteaza suisuri si coborasuri, si doar pentru ca o persoana este mai putin interesata de intimitate, asta nu inseamna neaparat ca nu te mai iubeste. Ar putea fi un simptom al depresiei, stresului, sau preocuparea cu munca.

Lipsa de sex devine o ingrijorare atunci cand partenerul nu vrea sa vorbeasca despre asta si nu se conecteaza cu tine in niciun alt mod. Fii atenta daca nu mai este interesat sa stea de vorba cu tine, sau daca e ceva in neregula cu tine intelectual sau emotional. Cand un barbat nu te mai iubeste inceteaza sa se mai conecteze cu tine emotional.

3. Nu Isi Mai Face Timp Pentru Tine

Atunci cand un barbat devine exagerat de ocupat, ar putea sa te evite intentionat. Una este sa te agiti pentru bani, iar alta este sa ii permiti agitatiei sa creeze tensiuni in relatia ta. Chiar si cei mai ocupati parteneri reusesc sa isi faca timp unul pentru celalalt.

Semne ca esti intr-o casnicie lipsita de iubire

Cand un barbat nu te mai iubeste devine brusc neobisnuit de ocupat si ar putea fi o tactica de evitare pe care el o foloseste sa se distanteze de relatie, ar putea fi un mecanism de ascundere a emotiilor. Tu chiar iti doresti sa fii cu cineva care evita comunicarea? Sau ti-ai dori sa fii cu cineva care se conecteaza cu tine si vorbeste deschis? Alegerea iti apartine.

4. Nu Iti Mai Respecta Dorintele si Limitele

Violarea limitelor inseamna ca partenerul incalca limitele relatiei. Asta include inselatul, si un comportament subtil dureros. Daca te chinui sa ii spui ce te doare, atunci ar fi cazul sa inveti cum sa iti prioritizezi nevoile, sa i-ei o pauza de la un barbat care iti induce depresie si anxietate, foloseste-te de empatie pentru a construi relatii mai bune.

Daca aceste semne ca partenerul nu te mai iubeste iti aprind un beculet, atunci ia-ti inima in dinti! Pierderea este reala, dar si tu vei pasi pe un drum spre o versiune mai buna, sanatoasa si fericita a ta.

Atunci cand un barbat nu te mai iubeste comportamentul sau devine lipsit de respect, dureros, sau umilitor in fata altor persoane. Limitele stau la baza unei comunicari sanatoase.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata