Camila Cabello si Shawn Mendes, Cronologia Completa a Relatiei Lor

0 103

Poate ca cei doi au inceput sa iasa impreuna ca prieteni, dar in ultimele zile Camila Cabello si Shawn Mendes sunt unul dintre cele mai comentate cupluri de muzica pop.

Citeste si: 6 Filme cu zei din Egiptul Antic

Camila Cabello Si Shawn Mendes Sunt Intr-o Relatie

In timp ce exista unele zvonuri online ce considera ca este vorba doar de publicitate, cei doi cantareti par a fi puternici dupa o performanta MTV VMA. Acum fanii analizeaza fiecare miscare pe care Camila Cabello si Shawn Mendes o fac si fiecare vers pe care il canta pentru a incerca sa afle mai multe despre relatia pe care o numesc „Shawmila”.

Dar cum am ajuns noi aici? Sa aruncam o privire la modul in care a inceput totul intre Camila Cabello si Shawn Mendes!

Iulie 2014: Cabello (membru al Fifth Harmony) si Mendes se intalnesc in timp ce ambii fac acte de deschidere pentru turneul lui Austin Mahone. Cantaretii au discutat recent la acea data cu V Magazine.

Imi amintesc ca am crezut ca ne-am intalnit in turneul Austin Mahone si imi amintesc ca am vrut sa stau cu tine, dar ai fost mereu in autobuzul turistic, doar invatand chitara”, a spus Cabello. Mendes mi-a raspuns: “Da, eu am fost. Nu am vorbit cu nimeni. Tu ai fost singura persoana care mi-a vorbit. Ca si cum, tu ai fost singura din toata lumea din acest turneu care mi-ar spune cuvinte”.

Si am crezut ca esti nebuna, continua el. “Eram in autobuzul meu unde nimeni nu ma putea vedea. Si te vedeam pe fereastra, zburand pe un scuter. Iar eu spuneam „E nebuna de legat”.  Apoi inchideam fereastra si mergeam la somn”.

Aprilie 2015: Mendes joacă un joc de „Buze, Sotie sau Lasa-l” si opteaza pentru Cabello ca „sotie” in locul lui Chloe Grace Moretz si Jade Thirlwall de la Little Mix. „Da, ea e cea mai tare”, a spus el.

Citeste si: Joker 2019: Va fi difuzat pe 4 Octombrie in cinematografe

Martie 2017: Camila Cabello si Shawn Mendes posteaza un videoclip despre ei insisi care acopera piesa lui Ed Sheeran, „Kiss Me”.

Aprilie 2018: Festivalul iubirii de pe retelele sociale continua. In timpul unui interviu pentru Beats 1, Mendes o numeste pe Cabello „persoana lui preferata din intreaga lume”.

“Nu cred ca vei intalni vreodata pe cineva care sa poata simti emotiile ca ea, din toate aspectele”, a continuat el. “Se poate simti ranita ca niciun altul, dar poate simti dragoste ca niciun altul”.

Noiembrie 2015: Camila Cabello si Mendes renunta la o melodie intitulată “Stiu ce ai facut vara trecuta”, care starneste zvonuri. “Eram doar in culise”, Mendes a povestit lui Rolling Stone despre cum au scris piesa in timpul turneului lui Taylor Swift din 1989. „Mi-am scos chitara si ne tot incurcam, nu ma gandi chiar sa scriu o melodie.”

Camila Cabello si Shawn Mendes, Cronologia Completa a Relatiei Lor

Decembrie 2018: Fanii se entuziasmeaza in timp ce Camila Cabello indica o posibila colaborare, postand o fotografie cu ea insasi (cu o chitara) si Mendes stand pe podea. “Furia Canadiană + Sasul Latin”, a scris ea in titlu.

Iunie 2019: Camila Cabello si Shawn Mendes lanseaza melodia „Senorita” si speculatiile despre relatie incep din nou datorita versurilor de genul „Spui ca suntem doar prieteni / Dar prietenii nu stiu ce gust ai / Pentru ca stii ca a trecut mult timp /  Nu ma lasa sa cad”si un videoclip muzical foarte aburitor.

Citeste si: Nick Jonas isi arata afectiunea catre Priyanka Chopra direct de pe scena

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata