Antenele 5G si Coronavirusul: 5G Nu Are Legatura cu Pandemia Absolut Deloc!!!

0 21

O teorie conspirativa care sustine ca antenele 5G si coronavirusul au o legatura, face furori pe retelele de socializare. Mitul ar fi capatat tractiune atunci cand un medic Belgian a legat asa zisele ,,pericole’’ ale tehnologiei 5G cu virusul in timpul unui interviu in Ianuarie.

Distribuirea unei astfel de dezinformari nu este doar gresita, ci este distructiva!

Antenele 5G si Coronavirusul: Dezinformarea Populatiei este Total Gresita!

Grupul denumit Facebook Stop5G Australia (cu peste 31,700 de membri) are o multime de postari despre antenele 5G si coronavirusul. Nu aprob dezinformarea populatiei, asa ca am facut mai multe cercetari pe aceast subiect ridicol.

Publicatia The Guardian a raportat ca, cel putin 20 de stalpi de telefonie mobila din Marea Britanie au fost incediati sau altfel vandalizati. Reprezentantul retelei mobile MobileUk a publicat o scrisoare in care a declarat deschis:

,,Am experimentat cazuri de vandalizare (incendii) pe stalpii de telefonie mobila, a fost perturbata infrastructura in mod critic si au fost raspandite informatii false care sugereaza o legatura intre antenele 5G si coronavirusul.”

Ce au avut de spus celebritatile despre asta!

Multe puncte de vanzare si oameni s-au grabit sa demaste acest mit inclusiv ministrul federal pentru comunicatii, securitate cibernetica si arte – Paul Fletcher. Dar din pacate, o multime de grupuri si persoane publice continua sa creada asta!

Actorul Woody Harrelson si cantareata Keri Hilson au distribuit continut fanilor sai despre legatura dintre antenele 5G si coronavirusul.

Membrii grupului Stop5G Australia au pretins ca toate cazurile de infectii raportate (600 infectii raportate si 11 decese) de pe linia de croaziera “Ruby Princess” se datoreaza faptului ca, vasele de croaziera reprezinta de fapt ,, radiatii saturate’’. Este total gresit!

In timp ce pasagerii de croaziera pot accesa serviciile Wifi in roaming la bord, acestea nu sunt servicii 5G. Croazierele maritime inca nu au implementat tehnologia 5G.

O petite solicita guvernului Australian sa opreasca lansarea 5G, deoarece tehnologia poate ,,afecta negativ sistemul imunitar’’ (cerere pentru care exista zero dovezi). A primit peste 27.00 de semnaturi.

Cum Functioneaza Semnalele Radio 5G (radiatii)

Diferenta dintre 5G si generatiile anterioare de servicii mobile (4G, 3G) este ca, cele din urma utilizeaza frecvente radio mai mici (sub nivelul de 6 gigaherz), in timp ce 5G foloseste si frecvente in intervalul de 30-300 gigahertz.

In intervalul 30-300 de gigahertz, nu exista suficienta energie pentru a rupe legaturile chimice sau pentru a elimina electronii in contact cu tesutul uman. Astfel, aceasta gama este denumita radiatie electromagnetica ,,neionizanta”.

Este aprobat de Agentia Australiana de protectie impotriva radiatiilor si securitate nucleara a guvernului federal, ca neavand efecte negative asupra sanatatii.

Radiatia poate intra in contact cu pielea, de exemplu atunci cand punem un telefon 5G la ureche pentru a apela. Acest lucru se intampla atunci cand suntem expusi cel mai mult timp la radiatii neionizate. Dar aceasta expunere este cu mult sub nivelul recomandat de siguranta.

Radiatia 5G nu poate patrunde in piele si sa permita unui virus sa patrunda in piele. Nu exista dovezi ca frecventele radio 5G cauzeaza sau agraveaza raspandirea coronavirusului.

Radiatiile si virusii exista sub diferite forme care nu interactioneaza. Unul este un fenomen biologic, iar celalalt exista in spectrul electromagnetic.

Citeste si: Distrugerea padurilor si a poluarea duce la exctinctia animalelor! 

DE CE AVEM ACEASTA DISCUTIE?

Pentru multi dintre noi, este evident ca un virus uman nu se poate raspandi prin semnale radio si o astfel de conspiratie poate fi legata de o lipsa mare de incredere a guvernului in general.

Abordarea acestui mit era necesara, deoarece multe proprietati sunt distruse si oamenii sunt atacati. Amenintarea fizica si verbala a inginerilor pe banda larga este gresita!

Intr-o perioada in care milioane de oameni se bazeaza pe internet de mare viteza pentru a lucra si studia de acasa, infrastructura vitala de telecomunicatii risca sa fie distrusa din cauza stirilor false.

Aceste stiri false au motivate oamenii din Anglia sa incendieze turnurile 5G (Belfast, Liverpool si Birmhingham). Legatura dintre antenele 5G si coronavirusul? Nici-o legatura bazata pe dovezi!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata