8 Filme De Comedie Pe Care Le Puteti Viziona Cu Partenerul

0 122

Tu si tu iubitul tau vreti sa vizionati filme, dar nu stiti exact la ce filme sa va uitati? Stiu ca este dificil sa gasiti ceva care sa va placa amandurora! Dar, nu este cazul sa va mai faceti griji, relaxati-va, pentru ca am facut eu treaba pentru voi! Iata 8 filme de comedie pe care sa le urmariti impreuna.

8 Filme de Comedie

Citeste si: IT Chapter 2 review

1. Wedding Crashers

Baietii pot face fata la asta, pentru ca in film joaca starurile Vince Vaughn si Owen Wilson. Filmul se bazeaza pe petreceri, bautura si mancare gratis la toate petrecerile unde cei doi merg si cu siguranta baieti se resimt in privinta asta. Fetele pot fi cu ochii pe Owen Wilson- eu cred ca este foarte popular.

2. The 40 Year Old Virgin

Iata un alt film care va fi pe placul amandurora. Este intr-adevar destul de dulce, dar si amuzant si nu face haz de personajul principal. Steve Carroll este minunat ca fecioara eponima.

3. Animal House

Nu toate fetele se vor bucura de asta, dar daca ai chef de un film tare, distractiv si dur, atunci da-i drumul. Personal imi place – mai ales scena paradei de la sfarsit. Nu va asteptati la un film elegant, relaxati-va si radeti pe cinste.

4. Young Frankenstein

Un fel de precurs al serialului Scary Movie (dar mult mai amuzant), Young Frankenstein este un clasic in comedie. Exista o multime de momente grozave, dar in mod special  rutina dansului … sfidez pe oricine nu rade la scena respectiva! 😀 Ocupa locul 4 in 8 filme de comedie.

5. Grosse Point Blank

Mai mult de o comedie crispata decat una de ras cu voce tare, aceasta este o comedie grozava de urmarit cu prietenul tau. S-ar putea sa nu para prea amuzant faptul ca personajul principal este un criminal, dar este plasat in cadrul unei reuniuni scolare si juxtapunerea ciudata creeaza un concept original. Poate ca nu e cel mai amuzant dar isi merita un loc in lista 8 filme de comedie

6. Meet The Parents

Probabil ca acest film ar trebui sa fie urmarit doar cu iubitul tau, daca acesta deja ti-a intalnit parintii (si tu pe ai lui). In caz contrar, teama ca parintii persoanei dragi nu le va placea intr-adevar, va poate face sa incheiati relatia rapid …

7. The Jerk

Daca nu l-ai vazut niciodata pe The Jerk , atunci iti poruncesc sa-l urmaresti chiar acum! Realizat in zilele in care Steve Martin era intr-adevar amuzant, era necesar sa se faca un proiect dublu minunat, cu un alt film cu Martin, The Man With Two Brains. Mie mi-a placut asa ca merita un loc in 8 filme de comedie.

8. Horrible Bosses

Si ultimul in lista 8 filme de comedie este Horrible Bosses. Daca sunteti in cautarea unui film de actualitate, Horrible Bosses se pare ca ar merita pretul biletelor pentru divertismentul unei seri. Elementul negru face o comedie buna de urmarit cu prietenul tau.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata