Ultimate magazine theme for WordPress.

5 Tipuri de Portofele Barbati Din Piele

0 83

Portofele din piele pentru barbati pare o categorie destul de baza, dar in realitate, portofelele pentru barbati includ variatii aparent nesfarsite. Ati crede ca ar fi usor sa il gasiti pe cel potrivit, dar numarul mare de optiuni poate face ca sarcina aceasta sa fie coplesitoare. Pentru a va ajuta, am impartit toate categoriile in 5 tipuri de portofele barbati din piele.

5 Tipuri de Portofele Barbati din Piele

Orice tip de portofel se va incadra in una dintre aceste categorii, asa ca ia in considerare caracteristicile si limitarile fiecaruia si alege-l pe cel potrivit pentru tine.

1. Portofel Dublu

Portofele duble sunt un tip de portofele subtiri cu doua sectiuni. Pentru a inchide portofelul, acesta este pliat la jumatate. Deoarece este pliat o singura data, un portofel dublu este, de obicei mai subtire decat unul triplu (in functie de modul in care este completat).

Ofera un spatiu putin mai mic pentru carti de vizita si carduri. Designul mai subtire il face de obicei o optiune mai buna pentru buzunarul pantalonilor.

2. Portofel Triplu

Portofele triple au trei sectiuni si doua pliuri. Fiind impaturit de doua ori, portofelele triple sunt mai groase decat cele duble, dar asta depinde de model. Deoarece este impartit in trei sectiuni, ofera mai mult spatiu decat unul dublu pentru carduri de debit/credit, carti de vizita si CI.

Portofelele triple sunt practice pentru cei ce au mai multe lucruri de luat cand ies undeva. Isi ocupa locul #2 in 5 Tipuri de Portofele Barbati.

3. Portofel pentru Cecuri

Portofelele pentru cecuri sunt mai mult decat o simpla coperta pentru carti de cecuri. Un portofel bun pentru carti de cecuri va avea un slot pentru carnetul de cecuri (cecuri de calatorie, numerar, etc.) precum si carduri si carti de indentitate. Aceste portofele sunt practice deoarece nu va pliaza cecurile si facturile.

Indiferent daca intentionati sa il utilizati pentru calatorii sau in principu pentru cecuri cu siguranta este practic si isi ocupa locul #3 in 5 Tipuri de Portofele Barbati.

Citeste si: Pantofi eleganti pentru barbati

4. Portofele de Calatorie

Indiferent unde calatoriti, fie pe glob sau in oras, acest tip de portofel trebuie sa il aveti la indemana. Il puteti tine undeva cu restul elementelor esentiale. Sunt denumite si portofele pentru pasapoarte deoarece au marimea potrivita pentru transportul pasaportului si ceva bani si cateva carduri.

In mod convenabil sunt de asemenea potrivite pentru a fi utilizate ca o coperta pentru un jurnal de notite. Este practic si merita locul #4 in 5 Tipuri de Portofele Barbati.

5. Portofel Subtire

Ideal pentru cartile de identitate si functioneaza bine pentru elementele esentiale cu volum minim, Dispune de o „fereastra”pentru CI in fata si centru. Apoi, pe partea din spate veti gasi sloturi pentru carduri si un spatiu interior limitat pentru cateva facturi.

Daca aveti de nevoie de spatiu pentru mai multe obiecte, nu il recomand. Acest portofel subtire din piele este o alegere fantastica pentru cartea de identitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More